Salatost dip med rødbede og peanutbutter

Antal personer:

4

Pers.

Kost:

No items found.

Forberedelsestid:

5

Tilberedning:

10

Samlet tidsforbrug:

15

Kategori:

Dip

Ostetype:

Salatost

Ingredienser

150gr. Salatost

1 spsk. Rødbede pulver

1 stor spsk. Peanutbutter

1 dl. olivenolie

1 stk. citron

Salt

Peber

Pynt. 1 spsk. Ristede pinjekerner og lidt friske basilkumblade

Sådan gør du

Kom salatost, rødbedepulver, revet citron og saft heraf samtpeanutbutter op i blenderen sammen med olivenolie.

Blend i 10 sekunder og smag til med salt og peber.

Rist surdejsbrød i ovn eller på en pande.

Rist lidt pinjekerner til pynt.

Server dippen i en skål sammen med det ristede surdejsbrødog pynt dippen med pinjekerner og basilikumblade.

Tips og tricks

No items found.
No items found.