Antal personer:
4
Pers.
Kost:
No items found.
Forberedelsestid:
15
Tilberedning:
25
Samlet tidsforbrug:
40
Kategori:
No items found.
Ostetype:
Ingredienser
1 plade butterdej
3 æg
3 dl. Laktosefri Hytteost
2 dl. mælk
4 stk. små tomater
2 spsk. Kapers
1 stk. rødløg i ringe
1 tsk. tørret oregano
1 dl revet ost.
Salt
peber
Sådan gør du
Fordel butterdej i form og prik huller i bunden med engaffel så bunden ikke hæver.
For bag denne i ca. 10 minutter ved 180 grader, så bunden erbagt.
Pisk æg, hytteost og mælk med kapers revet ost samt oregano.
Smag til med salt og peber.
Flæk tomaterne og kom i tærteformen.
Skær løgene i ringe og kom omkring tomaterne.
Hæld hytteostmassen i formen og bag ved 180 grader i 25minutter.
Server tærten med en lille grøn salat til.